Fel Faixedas

  • facebook link
  • twitter link
  • instagram link

FEL FAIXEDAS: MÚSIC, ACTOR I HUMORISTA

Rafel Faixedas (Arbúcies, 1970), un dels tres membres fundadors de Teatre Guerrilla fa una cosa que diu que fa temps que tenia pendent: presentar un espectacle en solitari, dalt d’un escenari sol amb una guitarra. Vol complir els seus somnis.

Faixedas durant dotze anys amb Teatre de Guerrilla va presentar cinc espectacles teatrals, amb dues adaptacions al castellà, actuant a festivals internacionals a París i Lisboa i amb més de 1000 representacions per tota la península. L’any 2000 van començar a fer col·laboracions televisives, s’estrenaren a Tv3 en el programa de Càsting, però també fins el 2008 a El Club amb Albert Om, passant per col·laboracions en programes com Romans a la catalana, Fent amics de Sergi Mas, Set de nit, Jo vull ser de Toni Soler, Caçadors de bolets o Villaguerrilla. Al mateix temps però a la ràdio, durant cinc anys van participar als magazines matinals de Rac1 amb Albert Om, Xavier Bosch i Jordi Basté.

Després, l’any 2010, va deixar la companyia i juntament amb Carles Xuriguera enceten una nova etapa amb el nom de Xuriguera&Faixedas. Segueixen amb la seva peculiar forma actoral propera al pallasso però amb l’espectacle No som res incorporen una dramatúrgia d’un altre autor, Francesc Serés d’acord amb el segell que els caracteritza.