Peyu

  • facebook link
  • twitter link
  • instagram link
  • youtube link

PEYU: HUMORISTA, ACTOR I PRESENTADOR

A mi m’és igual que portin joies o corbata, mentre no siguin imbècils
-Peyu-

En Peyu, Humorista, Actor i Presentador, combina el teatre amb la ràdio, la tele i el doblatge. Dins la seva trajectòria destaquen les tasques de guionista i humorista dels programes Piscina comunitària i Working de Canal Català, així com la seva col·laboració diària a El matí i la mare que el va parir de Ràdio Flaixbac o al Fricandó matiner de RAC105 com a guionista i humorista. També el podeu veure cada setmana al programa Alguna Pregunta Més? de TV3, i és un dels guionistes del Club Súper 3.

Ara mateix, en Peyu, té en gira el seu nou espectacle iTime pels teatres d’arreu de Catalunya, al mateix temps que segueix fent Planeta I-Neptú. Els riures amb aquest artista estan assegurats, si ets capaç de seguir el seu ritme, clar. Amb Dani & Peyu, l’espectacle tot terreny, assegura una funció d’èxit.

El seu espectacle Jo tinc un amic que… ha estat en les dues sales del Club Capitol de Barcelona, prorrogant-se en les dues ocasions, demostrant així com de bé s’ho passen els espectadors sempre que el van a veure.
A aquest polifacètic humorista l’avala una trajectòria curta però intensa. Amb 16 anys, conjuntament amb un amic, va crear el Grup Kisca Kisca, una companyia de teatre on ha creat, dirigit i interpretat els espectacles. En aquesta mateixa etapa dirigeix i presenta diversos programes en ràdios i televisions locals, com Ràdio Voltregà o Canal Català Osona. L’any 2008 es va incorporar a la companyia Corcia teatre on, entre altres projectes, hi va fer l’ajudantia de direcció de Projecte Llenamú, guanyadora de la XIII Mostra de Teatre de Barcelona.

Actualment no para quiet repartint bons moments i molts riures allà on està. Si el voleu contractar oficialment ho podeu fer a través de MPC.