Planeta I-Neptú

Planeta I-Neptú

Després d’uns anàlisis rutinaris al Peyu li troben que és extraterrestre. Es tracta d’una espècie provinent del planeta I-NEPTÚ, l’últim planeta del sistema solar, els habitants del qual s’anomenen inèptus.

Al mateix moment, el planeta Terra està arribant als seus últims dies. Un número limitat de persones de cada continent seran salvades i podran continuar la seva vida al planeta I-Neptú un cop desaparegui La Terra. Només els privilegiats que omplin les butaques tindran aquest bitllet. Un públic que es pensa que ha anat voluntàriament a veure un espectacle, però que el Peyu fa temps que els observa i els ha escollit un a un acuradament.

L’hora i quart d’espectacle és una màster class sobre el Planeta I-Neptú. El públic rebrà una preparació física i mental per adaptar-se al nou planeta. El que es coneix com un entrenament d’aclimatació semblant als que la NASA ofereix als seus astronautes quan viatgen a l’espai.

És possible que una força extranya t’empenyi a venir a veure l’espectacle… deixa’t portar i estigues tranquil, potser ets un dels escollits. Bon viatge!